Llegir a escena: Esperant Godot o quan els textos cobren més sentit que mai
La Fundació Mallorca Literària i el Teatre Principal de Palma han iniciat aquest 2020 una col.laboració. Amb motiu dels espectacles programats al Teatre Principal durant el primer semestre de 2020, la Fundació Mallorca Literària celebra la selecció de produccions que tenen/prenen com a base clàssics de la literatura dramàtica i altres obres fonamentals de la història de la literatura occidental. I tot i formar part del cànon dramàtic i literari occidental, el muntatge d’aquests textos és completament rellevant perquè reflecteixen la nostra realitat actual, i per això s’anomenen clàssics. És per aquesta raó que la Fundació Mallorca Literària, dedicada al fet literari, voldria oferir els seus recursos i proposar algunes activitats entorn a les funcions d’aquestes obres literàries per tal d’enriquir l’experiència dels espectadors.

Seguint les instruccions de confinament, atès l'estat d´alarma, les cases museu de la Fundació Mallorca Literària romanen tancades però plenes de vida, fent feina des de casa i compartint i donant veu i presència a un dels recursos que sabem essencial: la literatura.

En aquests temps de confinament, compartim amb vosaltres el programa de mà que es va realitzar amb motiu de la representació, al Teatre Principal de Palma, el passat 2 de febrer, del clàssic del teatre contemporani, "Esperant Godot", de Samuel Beckett.

Informació adicional